NAZIV DOGAĐANJA
NOĆ ZNANJA '17.
DATUM I VRIJEME
15. rujna 2017. u 19:00 sati
LOKACIJA
VERN', Iblerov trg 10 (Importanne Galleria)
PRIJAVNICA
obavezna prethodna prijava radi rezervacije mjesta

DOKTORSKI STUDIJ

Poslijediplomska vertikala – doktorski studij na VERN'u

Od proljeća ove godine svim studentima koji završe neki od VERN’ovih diplomskih studija, otvara se mogućnost nastavka obrazovanja na poslijediplomskoj doktorskoj razini u Republici Hrvatskoj.

Ovaj važan doprinos vertikalnoj mobilnosti VERN’ovih studenata rezultat je sporazuma sa Sveučilištem u Rijeci i riječkim Ekonomskim fakultetom, u suradnji s kojim će se izvoditi prijelazni sveučilišni semestar za horizontalnu mobilnost sa stručne na sveučilišnu visokoobrazovnu vertikalu te doktorski studij Ekonomije i poslovne ekonomije.

Svi zainteresirani diplomanti VERN’a, koji zadovolje propisane akademske kriterije, moći će upisati prijelazni semestar, čijim će završetkom steći uvjete za upis na poslijediplomski doktorski studij riječkog Ekonomskog fakulteta (EFRI-a), koji će se izvoditi na VERN’u.

Prijelazni semestar započinje krajem ožujka ili početkom travnja 2017. godine, uz početnu upisnu kvotu od 25 studenata. Upisati ga mogu studenti koji su završili specijalističke diplomske stručne studije, za stjecanje dodatnih od 30 do 50 ECTS bodova u sveučilišnoj vertikali, kako bi ispunili uvjet za upis na Poslijediplomski sveučilišni studij Ekonomije i poslovne ekonomije (doktorski studij).

Početak nastave na doktorskom studiju planiran je za kasnu jesen ili početak zime 2017. godine.